tiistai 12. joulukuuta 2017

Luukku 12 - Galleristin valmistelut

-No nyt kyllä minun pitää alkaa järjestää Galleriaa joulua varten, tuumi Galleristi Judith av Nådendahl-Åbo. Kaikki tuntui olevan kesken ja hetken mietittyään hän soitti tunnetusti kyvykkäälle järjestäjälle, Villa Charlotten Rouvalle.Galleria sijaitsee Pitsilinnan toisessa kerroksessa ja Villa Charlotten Rouvan olikin parahultaisesti omassa Liikeessään suunnitelmia tekemässä.
Ystävykset sopivat tapaamisen Galleriaan, jossa Galleristilla olisi vielä hiukan jotain tarjottavaakin.
-Aloitetaan keittiöstä, joka on Galleriani keskipiste silloin kun on kyseessä näyttelyn avajaiset tai Joulukonsertti, joka sekin on lähestymässä.
-Onpa eteisen oviaukon ovenpielet rispaantuneet, huomasi Villa Charlotten Rouva, ja alkoi pohtia, mistä vielä ennen joulua saisi remppamiehen pieliä siistimään.
- Muuten alkaa olla kunnossa, tuumi Galleristi, vaikka hieman on hämärää. Valaistukselle pitää tehdä jotakin, tuumi pieni huolenvire mielessään.

Päättivät samalla kutsua myös Pankinjohtajan Rouvan paikalle. Hänen mielipiteensä tarjoiluista olisi kullanarvoinen, hän kun on ammatiltaan kotitalousopettaja (tosin ei ammatissaan kauaa ehtinyt toimia, kun piti perhettä ja etenkin miestä passata).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti