tiistai 27. helmikuuta 2018

Pakkaspäivien puuhia

Pientä edistystä rakennuksilla. Villa Charlotten Rouva on saatellut omaa remppaansa eteenpäin ja Huikka ja Kulauksen ja Herran autotallin väliin sijoittuva, kivijalan kodinhoitotila ja Rouvan rentoutumisnurkka alkavat olla kunnossa.

- Hankkimani itämainen matto on todella laadukas ja sopii omaan nurkkaukseeni hyvin, tuumi Rouva tyytyväisenä. -Hiukan vielä viimeistelyä ovenpieliin, totesi ja lähti etsimään urakoitsijaa, joka ilmeisesti oli piipahtamassa Huikka ja Kulauksessa.

- Ja olipa Herrakin sen verran hyvällä tuulella, että sain kuin sainkin Mielen pesukoneen, mietti vielä ja päätti palkita puolisonsa hyvällä kylämän päivän keitolla (bouilla basse, päätti hän).
Samaan aikaan Pitsilinnan Arkkitehti oli tehnyt kiivaasti töitä asunnon suhteen, vaikka kipeä lonkka hieman askarruksia haittaakin. Taulujen seinään asettaminen ilman Puolison paikalla oloa oli kieltämättä hankalaa.
Erityisen tyytyväinen hän oli valaistuksen suhteen tekemäänsä muutokseen: pöytävalaisin vaihdettiin mustaan, joka tuo tilaan mukavaa ryhtiä.
 Mattoja oli muuten hankittu tähänkin kotiin.
 Ja taulut löysivät paikkansa.
 -Ja miksi ihmeessä näitä kukkaruukkuja ei myydä alusvatien kanssa, tuumi tämä tyylistään tarkka Arkkotehti. Löysi sitten kuitenkin saviruukkuun alusen, jonka kuitenkin päätti vaihtaa poltetusta savesta valmistetuun heti kun sellaisen löytäisi!
 -Vielä kun keittiön saisi viimeisteltyä, tuumi ja siirtyi asiaa pohtimaan keittiön suuntaan.
Tiskialtaan taustaan kiinnitetty muoviointa ei ihan ollut Arkkitehdin laatuvaatimusten mukainen, mutta hän päätti odottaa Puolison kotiin tuloa ja lopullista päätöstä.
-Jääkaapin minä kyllä vaihdan toiseen ja isompaan, tuumi tämä mies ja teki samalla tilauksen Smeg-kaapista. - Kyllä nyt Puoliso ilahtuu, tuumi ja alkoi purkaa kukkapakettia, jonka oli hankkinut Puolison kotiintuloa juhlistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti