perjantai 9. helmikuuta 2018

Sähköistystä ja tiiliseinää

Remppa etenee Villa Charlotten Rouvan tiukassa komennuksesessa.
-Olen päättänyt, että nyt tulee autotalliin järjestys ja lisää tyyliä, totesi Rouva aamupalalla Herralle, jonka mielenrauha hävisi sen sileän tien.
-Mitä nyt? Sehän on minun autonkorjausta ja entisöintiä varten, totesi tämä yleensä kovin sovinnollinen mies.
-Kun olet syönyt tuon aamupalasi, tulet katsomaan, miten työ on edennyt, oli liki komennus. Ei antanut Rouva nyt aikaa edes aamulehteen syventymiselle.
-Näetkö nyt? Annoin miesten kaivaa esille tuon vanhan tiimiseinän - eikös olekin komea, sanoi Rouva itseensä tyytyväisenä.
-Meidän arvokiinteistö saa nyt sellaisen kohennuksen, että voit sinäkin olla tyytyväinen, totesi Rouva, kun seurasi työmiesten aamutöiden (liian hidasta, mietti Rouva) alkamista.
-Vanha lattia saa myös lähteä, lisäsi Rouva, juuri kun Herra mietti, että ehtisi käydä kupposella keittiössä ennen Tehtaalle lähtöä. - Tähän valetaan betonilattia, ja sinun olisikin nyt hyvä  tilata sitä minulle niin, että pääsemme valutyöhön iltapäivällä. 
 -Nyt on uusi valaistuskin - näet paremmin sitten sitä  r e m p p a a s i  (Rouvalla oli oma käsityksensä auton kunnostuksesta. Enempi vaikutti siltä, että autotallista oli tullut miehisyyden itsenäisyyttä korostava asia kuin varsinaisesti autonhuoltoa sisällään pitävä paikka. Auton suhteen ei ollut pariin vuoteen tapahtunut yhtään mitään - romu sen sijaan lisääntynyt).
Löysin varastoistani tuollaisen hauskan "varastovalaisimen" - vai olisikohan tarkoitettu esim keittiön kaapiston alle - tuolla se nyt on ja valoteho on melkoinen! Pintaveto sopii talliin.
 Tiilitapetin olemassaolon olin myös unohtanut - "konmarittaminen" kannatti! Tässä on  pintastruktuuri eli seinässä  näyttää olevan "oikeaa" tiiltä.
Ilman vahinkoja ei kukaan rempasta selviä: "Alvarin" hyllyn kannatin meni rikki. Toivon, että varastossa olisi vielä niitä(kin) jäljellä. Nähtäväksi jää.

2 kommenttia:

  1. Siellä onkin topakka rouva. Mukavaa touhuilua😍👍🏻

    VastaaPoista
  2. Hieno muutos! Kyllä kannatti toteuttaa Rouvan visio!:)

    VastaaPoista