tiistai 13. helmikuuta 2018

Ystävänpäivän puuhia Pitsilinnassa

Arkkitehti oli innoissaan. Hän oli onnistunut mielestään hankkimaan Puolisolle mukavan yllätyksen, kun tämä parahiksi Ystävänpäiväksi saapuisi kotiin.
Tauluja oli lopultakin tullut nakatuksi paikoilleen - olipa uusi tuolikin ilmaantunut vanhan rikkoontuneen tilalle. Tässä Arkkitehti ajatteli kyllä enempi itseään, sillä lonkkavaiva esti täysin rinnoin käyttämästä oleskelutilan entistä mustaa komeaa divaania (lue: putosi ja hihnat menivät poikki ja tuoli ei pysy paikoillaan...)
Makuuhuoneeseenkin oli ilmaantunut kaksi uutta tuolia (-Mihin näiden tuolien kanssa oikein joutuu, mietti Arkkitehti, kun Puoliso oli väkisin ne halunnut ostaa).
 - Mutta onneksi on tilaa sentään sen verran, että kalusteita voi sijoitella ihan vaan silmäniloksikin, tuumi Arkkitehti ja tunsi lämpimän tunteen sydänalassaan, kun muisti, että huominen Ystävänpäivä onkin todellinen ystävänpäivä, kun Puoliso tulee kotiin pitkältä reissultaan.
 -Kas niin, nyt on taulut seinillä ja kokeilen vielä yhtä löytöäni, mietti Arkkitehti, jonka lonkka juuri tänään olikin ollut sangen ystävällinen. Oli voinut siirrellä huonekaluja ja laittaa tauluja ilman suurempia särkyjä.

-Enpä tiedä, sopiiko tuo toinen tuoli tähän ollenkaan, mutta jätän asian huomiseen - päätäköön Puoliso, joka meistä kahdesta sisustuksesta noin ylipäätään muutenkin vastaa, sehän on hänen ammattinsa...
-Laitan nyt kukkaset kuitenkin valmiiksi odottamaan maljakkoon, mihinkäs minä ne nyt käsistäni laskinkaan...  Vielä on yksi yllätys, peräti vaatenaulakko, jolle olisi käyttöä monessakin paikassa. Laitan sen nyt kuitenkin kodinhoitohuoneeseen ja siihen nuo uudet villaneuleen ja pipon odottamaan kotiinsaapujaa...
Näin soljui Ystävänpäivän aattoilta. Arkkitehti päätti vielä lähteä Huikka ja Kulaukseen. Siellä voisi nauttia lasin Baarinisännän  tilaamaa valkoviiniä (juuri Arkkitehdin toivomaa laatua) ja kuulla viimeiset uutiset Villa Charlotten Herran  Rouvan rempasta. Oli kuulema ollut Herran autotallin itsenäisyys vaarassa!
Sain Raunistulan nukkekotikerhon ystävänpäiväswapista hienon Johannan valmistaman Swedese Coat Rack in ja Titan ja Iston valmistaman  modernin keinutuolin AADAn 1:12 kokoisena.
En voisi onnellisempi olla! Sopivat kuin nakutettu Arkkitehdin ja Puolison kotiin. Hienon villapaidan ja pipon on tehnyt kerhokaverini Pirja (settiin kuuluu myös sukat) - sen olen saanut jo aiemmin.
HYVÄÄ YSÄVÄNPÄIVÄÄ BLOGISSANI PIIPAHTELEVILLE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti