lauantai 26. tammikuuta 2013

Kiitos blogissani piipahteleville!Yllätysten päivä! Tane ja kumppanit ja Villa Charlotten Rouva kiittävät saamastaan huomiosta.

Nukkekotivikissä  on lisää tietoa Ihanin nukkekotiblogi-äänestyksestä.

Kiitos teille, jotka olette  blogiani lämpimästi kuvailleet ja jopa niin paljon, että sijoituin jaetulle 8. sijalle tässä äänestyksessä. Olen aikamoisen hämmennyksen vallassa ja kyllä minulla on liikutuksen kyynel silmäkulmassa.Voiko mikään lämmittää mieltä paremmin kuin oheiset sanat:
"Tässä blogissa vaihtuvat päivät ja asettelut.Tarinat ovat mitä mahtavimmat siksi niitä tulee luettua useasti. *Tarina, mielikuvitus * Mahtavaa tarinointia hauskalla huumorilla höystettynä. Pitsilinnan Tane-talkkari ihan huippu!!! * Hyväntuulinen, runsaasti kuvitettu ja lämminhenkinen blogi, joka on höystetty hauskoilla tarinoilla. * Hienoja oivalluksia ja toteutuksia. Sujuva kerronta. Roomboxeissa kuvattu hienosti arkielämän tilanteita. * Hauskasti kerrottua tarinaa Villa Charlotten asukkaista. Lisäksi upea Pitsilnna, missä on erilaisia mielenkiintoisia asukkaita. *
Elämän makuinen nukkekotiblogi. Tanen ja muiden edesottamuksista on hauska lukea ja Eijulistan blogissa on niin aito tunnelma. * Pidän kerrostalo ideasta, johon voi rakentaa erilaisia interiöörejä. Niitä on kiva seurata. * Kuuluu omiin vakiokatsastettaviin blogeihin, joissa tulee vierailtua ja lueskeltua juttuja. Välillä poikkean vaikka ei päivityksiä olisi tullutkaan."
 
          Kiitos kaikille blogissani piipahteleville!

11 kommenttia: