keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuvaongelma

Apuuuvaaa  -  onko kuulolla ketään,joka osaa auttaa, kun en saa kuvia siirrettyä tekstiini. Ongelma ilmennyt vuoden 2013 puolella tehtyihin päivityksiini (edellinen 3.1. oli tehty ajastuksella viime vuoden puolella).

4 kommenttia:

 1. Onko tila loppunut? Tarkista, että sinulla on tilaa uusille kuville ja ettei asetuksissasi ole mitään, mikä estää kuvien siirron.

  VastaaPoista
 2. Voi kääk! Tahtoisin niin auttaa, vaan kun itsekin taistelen kuvaongelmien kanssa säännöllisin väliajoin. Kuten Raija sanoo, minullakin loppuu aina kuvatila.
  Toivottavasti saat kuvapuolen pian taas toimimaan!

  VastaaPoista
 3. Voi, tunnen tuskan. Sama aina täälläkin; niin kauan on hyvin, kun kaikki sujuu, mutta aita armias, kun ei. Itse taistelin lukkoon menevän mokkulan kanssa viikon. Onneksi oli lomaa ja ennätin soitella vähän sinne ja tänne ja sitten juosta liikkeessä. (mukava olisi ollut päivittääkin) Mutta nyt minulta on kaikki tunnussanat poistetttu - niin eipäs ole enää mitään mikä voi mennä lukkoon :-) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eija! Mukava yllätyspaketti tuli tänään. Olet tehnyt hienoja esineitä nukketaloon! Sen mustan taulun paikan jo tiedän: se tulee Hotelli Maulanlinnan respan seinälle, ja pyyhe sopii sinne tiskin taakse myös...Hauska nimi... Hurauskadun Helpdesk...

  VastaaPoista