tiistai 22. tammikuuta 2013

Valoilmiö

Tässä taannoin oli  Eevertin kappelissa  mitä mainioin valaistusidea, jonka innoittamana lähdin minäkin kaupallisten vaikutteiden äärelle Lidliin ja hankin verstaani valoa. Pienoisen ihmettelyn jälkeen sain lamput palamaan, yhden rikkonaisen ehdin palauttaakin kauppaan , samalla otin mukaan pari  uutta lisäksi. Nyt verstaalla on valaistus a) komerossa ja b) vitriinikaapissa, jonka muuten sain  Johannalta , jolle iso kiitos "tarjouksesta". Kuvassa nyt ensin näkyy tuon 4-lamppuisen ledvalon sijoitus:

 
Näin saan  "studioseinäkkeet" mukavasti valaistuksi. Kaikki hyllyt eivät vielä ole oikeassa tarkoituksessaan, eli olen suunnitellut kaikki boxini tähän kaappiin.
 
 
Kun ovet laittaa kiinni, ei pääse pölykään niihin käsiksi. Tarkkasilmäisimmät huomaavat, että grillin yksi jalka on lyhyempi kuin muut. Valaisin tipahti ensimmäisten kiinnitysten jälkeen ja iski pahaa aavistamattomaan grilliin. Kun ymmärsin laittaa kaksi kappaletta kaksipuoleista teippiä päällekkäin valaisimen molempiin päätyihin, alkoi pito  muistuttaa toivottua. Seuraavassa näkyy valotilanne "pimeässä" - on muuten kivan näköinen illalla, kun ympärillä pimenee.

Kuvassa työt nimeltä "Downshifting" eli Villa Charlotten Rouvan uusin liikeidea - vuokrata todella alkeellista tupaa elämästä stressaantuneille, elämyksiä kaipaaville. Oikealla Martin apteekin jouluikkunaan valmistunut työ "Joulupukin tupa" (Joulupukki muuti pohjoiseen, eli tupa on ilman asukastaan, joka muutti  Marjan Villa Iriksen kuistille)
 
Tässä tuon ihmevalon tuotetiedot.

4 kommenttia:

 1. Minun nukkekoti on rakennettu vitriinikaappiin ja valoa olen kyllä kaivannut sinne.Minunki pitää koittaa laittaa tuommoiset valo. Hieno idea.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää. Kyllä valo saa huoneen elämään ja luo tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Pssst...Hurauskadulla on jotain kivaa Sinun blogiisi!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on tunnustus sinulle, käy katsomassa :)

  VastaaPoista